Dermapen

De DermaPen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling!

Heeft u last van pigmentvlekken, littekens, grove porien, of fijne lijntjes/rimpels? Dan bent u op het goede adres! De dermapen behandeling is een veilige, hygienische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen,waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden.

De dermapen
De dermapen bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.
Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt.

Voor de behandeling

Voor u de behandeling ondergaat moet u via uw huisarts de Emla verdovingscreme laten voorschrijven. Dit is gratis. Deze zal 45 minuten voor de behandeling moeten worden aangebracht.

De behandeling

Vooraf zal er een serum worden aangebracht op de huid. Deze serum is afhankelijk van uw klacht en eventueel wat uw huid nodig heeft. Dan wordt de dermapen in roterende bewegingen over uw huid heen bewogen. Afhankelijk van uw huidconditie en klachten zal de naald naar maat worden ingesteld. Deze diepte kan varieren tot 0,5 tot 2 mm. De dermapen wordt ervaren als kleine prikkelingen en is goed te verdragen. Na de behandeling wordt er een verkoelend masker en een antibiotica creme aangebracht.
De behandeling duurt circa een uur.

Na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid rood en gloeiend aanvoelen. Deze verdwijnt na enkele uur. De roodheid kan tot 2 dagen aanhouden. Binnen een week zal uw huid beginnen met licht schilferen. Gedurende de periode is het erg belangrijk de huid niet te laten uitdrogen goed te beschermen tegen de zon met een zonnebrandcreme met beschermingsfactor 50+ . Uw mag absoluut geen make up gebruiken de eerste 5 dagen, dit omdat de huid erg gevoelig zal zijn voor allergische reacties,bacterien en infecties.

Het resultaat

De aantal behandelingen die u nodig heeft is afhankelijk van uw klacht en huidconditie. Wij bieden de dermapen in kuurverband aan die u elke 2 weken moet ondergaan.
Bij het consult wordt dit vooraf besproken en vastgelegd.

Deze methode is geschikt voor huidklachten als:

Littekens en acne littekens

Huidverjonging

Grove porien

Rimpels/fijne lijntjes

Slappe huid

Pigmentvlekken

Kringen rondom de ogen

Striae

PRIJSLIJST

Consult


GRATIS

3 behandelingen

in kuurverband
€ 290,-

7 behandelingen

in kuurverband
€ 515,-

1 behandelingen

losse behandeling
€ 120,-