Laser Ontharing

Laserontharing: definitief ontharen met de laatste ontharingstechnieken. Veilig en effectief.
Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Waar de haartjes goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, op armen en op de benen, is definitieve laserontharing dé oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen bent u op een veilige, verantwoorde en pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei.
Het haar groeit in 3 verschillende fases:
  • De anagene fase
  • De katagene fase
  • De telogene fase

De anagene fase is de groeifase. Tijdens de katagenefase komen haargroei en pigmentvorming tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.
De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 5 à 8 behandelingen nodig zijn. De tussenpoos tussen de behandelingen is afhankelijk van de te behandelen gebied. Elke gebied heeft namelijk een eigen periode van fasen.

Voor de behandeling

U dient zo licht mogelijk te zijn voor de behandeling. De zonnebank/blootstellen aan zonlicht is dan ook niet toegestaan een maand voor- en gedurende de behandeling.
De laser reageert op pigment, dit betekent dat alleen gepigmenteerde haren in aanmerking kunnen komen voor een laserbehandeling.

De behandeling

Voordat u de behandeling ondergaat hoort u de avond ervoor of diezelfde dag de te behandelen gebied, te scheren. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een verkoelende gel waardoor u minimale pijn zal ervaren.
Resultaat
De haarzakjes die effectief behandeld zijn kunnen nooit meer een haartje produceren. U mag uitgaan van 80% tot 90% haarreductie. Helaas zijn er onder onze huid haarzakjes die slapen of slechts licht dons produceren. Deze kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij zwangerschap, menopauze, gebruik van medicijnen (bijv. hormoonpreparaten).

Om het uiterst resultaat te behalen dient u uw afspraken na te komen en tijdig de behandelingen te ondergaan. Indien dat niet gebeurd, zal de aantal behandelingen die u nodig heeft toenemen. Hier zijn wij niet verantwoordelijk voor.

PRIJSLIJST

Hele lichaam (Gehele been,arm,oksel,bikini totaal) € 300,-
Gehele been € 170,-
Onderbeen € 100,-
Bovenbeen € 100,-
Gehele arm € 80,-
Onderarm € 60,-
Bovenarm € 40,-
Oksel € 30,-
Bikini lijn € 45,-
Bikini totaal € 80,-
Gelaat € 70,-
Hals en kin € 40,-
Kin € 30,-
Bovenlip € 25,-
Epileren wenkbrauw + bovenlip € 13,-