MICROBLADING 3D PERMANENTE MAKE UP

Bent u het tekenen van de wenkbrauwen zat? Droomt u al heel lang naar mooie, volle wenkbrauwen ? Dan is Microblading 3D waar u precies naar opzoek bent! Microblading 3D is een revolutionaire techniek om permanente make-up in de wenkbrauwen aan te brengen. Het is een soort wenkbrauwtatoeage, maar in tegenstelling tot vroeger worden met microblading flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Microblading 3D wenkbrauwen bestaan dus uit ontzettend dunne getatoeëerde streepjes die net wenkbrauwhaartjes lijken. Het is een zeer verfijnde techniek waarbij natuurlijk volle wenkbrauwen het resultaat zijn.

Voor de behandeling

Voor de behandeling wordt eerst geluisterd naar de wens van de client. Vervolgens wordt de vorm bepaald aan de hand van de afmetingen van uw gezicht. Daarna zal de kleur van de pigment worden bepaald wat afhangt van uw huid en haarkleur. Als u ermee akkoord gaat gaan we pas van start.

De behandeling

De Microblading kan prikkend/schrijnend aanvoelen maar is goed te verdragen. We gebruiken vooraf een verdovingscreme en ook een tussentijdse verdovingsspray. De behandeling duurt 2,5 uur, inclusief de verdovingstijd.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt er een antiobiotica creme aangebracht. U krijgt ook een creme mee naar huis die u de gedurende 4 dagen, elk twee uur moet insmeren. U mag absoluut geen olie of vaseline gebruiken.

De eerste 3 dagen zal de kleur van de wenkbrauwen donkerder worden. Dit omdat de wenkbrauw zich een korst zal vormen. Deze mag u niet afkrabben. Na een week zal de kleur 2 tinten afnemen.

De tweede sessie

4 weken na de eerste behandeling volgt de tweede behandeling.
Deze is nodig omdat na de eerste behandeling 10-15% van de gezette hairtrokes verdwijnen. De wenkbrauwen zullen worden opgevuld en interser worden gemaakt.
Hoelang het pigment blijft zitten hangt af van hoe vettig de huid is. Hoe vetter de huid, des te korter het pigment blijf zitten. Zweten en zon kunnen ook zorgen voor snellere vermindering van pigment.
Over het algemeen is een na-behandeling voor het verfrissen van de kleur nodig na 10-12 maanden. Met een extreem vette huid kan dit korter zijn.
Het succes van de behandeling hangt af van de volgende factoren:

  • kwaliteit van de huid
  • na-behandeling en zorg
  • blootstelling aan verschillende externe factoren zoals zon

PRIJSLIJST

Microblading

Tattoo Vrij
€ 300,-

Microblading

Getatoeëerde Wenkbrauwen
€ 350,-

Touch up

binnen 6 maanden
€ 125,-

Lipliner


€ 250,-

Eyeliner

onder
€ 150,-

Eyeliner

boven en onder
€ 350,-

Eyeliner

met een wing
€ 300,-

Eyeliner


€ 250,-