Ozone Sauna

Ozone sauna is een hete kabine waarbij zuurstof wordt toegediend naar het lichaam via de huid. Tijdens de behandeling dringt de warmte door tot 4 a 6 cm onder de huid en wordt de opgehoopte toxine in het lichaam sneller bereikt.  Zo zweet je bij ozone sauna 7 maal harder dan bij een klassieke sauna. Dit maakt het mogelijk om 250 a 500 calorieen per sessie te verbranden.
Voordelen van Ozone sauna
Toxines kunnen eenvoudig worden gezien als stoffen in ons lichaam die schadelijke effecten teweegbrengen in onze biochemische stofwisseling en in onze organen. Onze lichamen worden dagelijks aan deze stoffen blootgesteld. Soms zijn we daar bewust van en soms niet.

Toxines dringen ons lichaam door, door bijvoorbeeld lucht-en waterontreinigingen of hormonen die worden toegevoegd in onze dagelijkse voeding. Deze stoffen zijn giftig en belastend voor het menselijk lichaam. Ze worden normaal met behulp van de darmen verwijderd. Naast de lever dienen de nieren ook als een filtersysteem om gifstoffen af te voeren. De ozon sauna maakt het mogelijk om deze stoffen via de huid af te voeren zonder een van deze organen te belasten.

Andere voordelen van Ozone sauna

Versterkt het immuunsysteem

Beschermt tegen infecties

Versnelt de bloedsomloop

Vertraagt de veroudering

Verhoogd de vitaliteit

Voorkomt de vermenigvuldiging van schadelijke bacteriën, virussen en schimmels door hoge lichaamstemperatuur

Lymfestelsel wordt in beweging gebracht

Stofwisseling neemt toe

Versnelt de celvernieuwing doordat huid wordt ontdaan van dode cellen

Vermindert psychische klachten/depressies

Voorkomt vorming van cellulitis

Vermindert gewichst- en spierpijn

Normaliseert de productie van hormonen en enzymen

PRIJSLIJST

Ozone Sauna

60 minuten
€ 45,-