PLEXR PLASMA

Heeft u last van overhangende oogleden, maar wilt u liever geen chirurgische ingreep?  Dat kan nu met de Plexr Plasma!

Plexr is een revolutionair medisch apparaat voor non-invasieve chirurgie, een behandelmethode waarbij er niet gesneden of gehecht wordt. Het is het meest innovatieve, effectieve en veilige alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, verwijderen van overtollige huid, halsversteviging, verwijderen van rimpels en lijntjes rondom de mond.

Daarnaast biedt Plexr ook uitkomst bij de behandeling diverse huidproblemen. Plexr Soft Surgery kan bijvoorbeeld moedervlekken, wratjes en littekens verwijderen.

HOE WERKT PLEXR?
Plexr werkt op basis van plasmastralen (geïoniseerde of geladen gasmoleculen), die de huid heel gericht en puntsgewijs aanraken. Het instrument genereert warmte, waardoor de bovenste laag van de huid gedeeltelijk verdampt. Op de behandelde plekken ontstaat een krimpeffect, wat ervoor zorgt dat de huid eromheen wordt gelift. Onder het behandelde gebied activeert het lichaam de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor verjonging van de huid.

De behandeling

Voorafgaand wordt in een persoonlijk consultatiegesprek besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn, en wordt de procedure uitgebreid toegelicht. Op het te behandelen gebied wordt een verdovingscrème aangebracht. Tijdens de behandeling zal u lichte stroomstichtjes zien wat zal zorgen voor kleine bruine vlekjes op de behandelde gebied. De stroomstichtjes wordt ervaren als kleine schokjes. De behandelduur is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied.

Na behandeling

Na de behandeling kan het behandelde gebied wat branderig of trekkerig aanvoelen. Ook zal er een zwelling onstaan wat 2 tot 3 dagen kan aanhouden. Het wordt dan ook aangeraden om de eerste 4 dagen thuis te blijven. Dit om infecties uit te sluiten.Vervolgens ontstaat er een korst, wat binnen 10 dagen zal verdwijnen. Deze mogen absoluut niet afgekrabd worden. U houdt na de korst een licht roze huid over. Deze moet heel goed tegen de zon beschermd worden d.m.v een bb creme/foundation en een zonnebrandcreme factor 50+. Het huid zal zich binnen 2 maanden geheel herstellen en ziet u het eindresultaat.

Aantal behandeling

De aantal behandeling die u moet ondergaan is afhankelijk van de te behandelen de gebied en naar welk resultaat u streeft. Wij kunnen vooraf niet garanderen in hoeverre de behandeling bij u zal werken en hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. Indien u vervolg behandeling zou willen, is dat 2 maanden na de eerste behandeling mogelijk.

Plexr plasma kan worden gebruikt voor:

Bovenooglid

Onderooglid

Kraaienpootjes

Liplijntjes

Halsversteviging

Plooien (bijv. bij de oren)

Allerlei soorten rimpels

Moedervlekken, Wratjes, littekens

PRIJSLIJST

Bovenooglid € 400,-
Onderooglid € 400,-
Boven-en onderooglid € 400,-
Voorhoofd € 400,-
Boven of onderooglid + Kraaienpoot € 600,-
Kraaienpoot vanaf € 300,-*
Fronsrimpel € 150,-*
Bovenlip € 250,-
Lijn rondom de lip € 300,-*
Hals € 400,-
Moedervlekken Klein € 40,-  Groot  € 60,-
5 Kleine moedervlekken € 150,-
Wratjes € 60,-
Halsversteviging Niet vooraf te bepalen
Plooien (oren) Niet vooraf te bepalen
Littekens Niet vooraf te bepalen

*Starttarief, afhankelijk van hoever de rimpels uitlopen.